Familjen Engstrom Grahn

Bildet mitt
Norway
Our lovely New Zealand trip is ended and we are back home again. We will continue to blog in order to keep up some contact with our lovely friends we met while travelling! asa.grahn@uis.no, tfn: +644760041

torsdag 27. mars 2008

Skol blog

Hej alla - jaa jag vet att det var längesen vi uppdaterade bloggen - men just nu ligger ansvaret hos Truls, jag har helt enkelt inte tid. Stressar med att få klart doktorgraden så all fokus är helt enkelt styrt till det nu. Men ha tålamod...nya mysiga bilder är på G!

Däremot passar jag nu på att ger er ett tips om att gå in på tjejernas skol blog - varje klass har sin egna blog där de lär sig om vett o etikett i blogg-världen, men de lär sig också att blogga - lägga ut bilder mm...intressant och kul.

Fidelis klass blog kan man se här - de har många fina bilder och Fideli är med på flera stycken, men tyvärr är bilderna lite små så man får kika ordentligt.

http://room6macbay.blogspot.com/

Filippas klass hittar ni här:
http://room2macbay.blogspot.com/2008/02/our-blog.html

Ok - back to work men må så gott alla. Och förresten - vi har nu bara 8 veckor kvar av vårt uppehälle här nere....ojjjj så fort tiden går!

//Åsa