Familjen Engstrom Grahn

Bildet mitt
Norway
Our lovely New Zealand trip is ended and we are back home again. We will continue to blog in order to keep up some contact with our lovely friends we met while travelling! asa.grahn@uis.no, tfn: +644760041

mandag 14. januar 2008

Monday again!



FILIPPA SOM JR MARIN BIOLOG

I morse var det dags for Filippa att aka ut till Universitetets Forsknings Akvarie, dar som Marin Biologerna haller hus. Hon tog buss ut tillsammans med Jessica och da vi inte har hort nat under dagen antar vi ju att det har gatt jatte bra! Mer far vi hora i kvall nar hon kommer hem!























Dags att hosta vara jordbar!! Mumms!.
















En dag hittade Felix en ny kompis, han kom ropandes och sa att han har funnit ett Pinne Dyr, akkurat som i Stavanger SommerFugle Park. Och mycket riktigt, ett pinne dyr var det! Han satt lange pa varat fonster och solade sig.....?


ETT KVALLS DOPP MED GODA VANNER!
Om kvallen nar det ar varmt o gott sa gar vi ner till stranden och badar. Ikvall var malet att klara av att simma helt ut till en flytbrygga. Truls var med tjejerna ut och jag stannade med Felix och George pa stranden. Pa bilden har ar Fideli i full fart in mot stranden! Duktig tjej som vagar sig ut pa sa djup vatten!


Felix & george i full gang!



Har ar Filippa pa vag in mot stranden! Skont att ha ett surfbrett att vila pa!!! Fideli kampade pa och kommer i bakgrunden tillsammans med Allie och Katie!